De Grote Glind (2)

22-07-2020 🌤 21° C.

Goed nieuws: Agnes heeft vannacht heerlijk geslapen in de camper en dat zonder slaapmedicatie. We zijn hier erg blij mee en het betekent dat we vanaf nu weer wat uitstapjes gaan maken. We hebben wel gemerkt dat het wat moeilijker manoeuvreren is in onze kleine “camperbadkamer”. De toiletruimte en de douches op De Grote Glind zijn gesloten dus we zoeken voorlopig wat vaker campings op waar de toiletten en douches wel open zijn.

Vandaag een bezoek gebracht aan onze tante in Voorthuizen die weer erg blij was ons te zien. Corona heeft toch voor vervelende toestanden gezorgd in de verpleeghuizen. We hebben samen met haar een uitstapje gemaakt in het dorp, lekker een hapje buiten de deur en wat bloemen en een nieuwe plant gekocht voor op haar kamer. Was weer gezellig.

Hierna lekker geborreld en gegeten bij de camper. Na het eten heeft Agnes haar boek (Het Zoutpad van Raynor Winn) uitgelezen. Leuk boek wat zich afspeelt langs het South West Coast Path in Wales en Zuid Engeland. Extra leuk omdat wij ook delen van het pad hebben gelopen tijdens onze camperreizen daar. Aanrader!

Terwijl Agnes haar boek uitlas, pakte Jan de fiets voor een tochtje in de omgeving om wat geocaches te loggen. 19 geocaches in twee uurtjes kunnen doen en het Snorrenhoefpad in de omgeving van Achterveld en De Glind bleek een mooie natuurroute die ondermeer langs de Modderbeek liep. Bijzonder om te zien dat er ook weer luchtballonnen waren. Door de Corona maatregelen bleven de ballonnen de afgelopen maanden aan de grond.

Na terugkomst samen nog een spelletje Clever gespeeld. Erg leuk en waar je best “clever” moet zijn om een maximale score te halen. Het is met dobbelstenen dus geluk speelt ook een rol. Tot slot nog even de laatste aflevering van de Slimste Mens teruggekeken. De WiFi op De Grote Glind werkt goed.

Fijne dag gehad. Nog één nachtje in de camper en morgen weer naar huis.

3 gedachten over “De Grote Glind (2)

Geef een reactie