Camper op (proef)pad…

31-1-2020 en 1-2-2020

Al een poos van plan. Nu eindelijk kwam het er van. Broer Hotze wilde graag het camperleven aan den lijve ervaren. Zo bedacht, zo gedaan.

Vrijdag stond ik al vroeg met de camper bij Hotze voor de deur. Tassen er in, fiets achterop en rijden maar. Allereerst gingen we deze dag naar tante Janna in Voorthuizen. Hotze en tante hadden elkaar al een tijd niet gezien. Het werd dus een gezellige theevisite met een glaasje advocaat toe.

Hierna vertrokken wij naar Sauna de Heuvelrug bij Veenendaal waar we ook de nacht hebben doorgebracht op de parkeerplaats. Natuurlijk hebben we na de sauna wel eerst de finale van de Slimste mens even gekeken. Spannend dit keer.

Na een prima eerste nacht en een ontbijt zijn we weer verder op stap gegaan.

De eerste stop was bij de Hartenberg (‘s Heerenloo). Hier maakten we een rondwandeling van vier kilometer waarbij we 7 geocaches oppikten en er ook nog in slaagden om de bonuscache te loggen.

Van hier brachten we een bezoek aan Radio Kootwijk en maakten een kleine fietstocht in de omgeving.

In de schaapskooi bij Hoog Buurlo leek het al lente. Er liepen al veel lammetjes rond.

De fietstocht duurde niet zo lang omdat er toch een guur windje opstak waarna we besloten om richting de camping in Otterlo te gaan. Hotze reed de camper naar Otterlo en op de camping gaf Jan opnieuw uitleg over het “camperleven” onder het genot van een lekkere bourbon die Hotze van thuis had meegenomen.

2 gedachten over “Camper op (proef)pad…

Geef een reactie