Kruiningen – Lille

7-02-2020 🌞 7°C.

Zeven uur wakker. Wat later op 😉Eerst een heerlijk warme douche en daarna een lekker ontbijtje. Klaar voor een geocacheroute bij Fort Rammekens vlakbij Ritthem. Werd een leuke tocht met mooi weer waarbij we 14 geocaches opspoorden en een bonus.

Waarom geocachen in Zeeland? Omdat we in Zuidzande een keramiektentoonstelling zouden bekijken. Helaas… bij aankomst bleek de tentoonstelling gesloten. Was ons anders verteld…

We besloten daarom om maar gelijk door te rijden naar Lille waar we nu een overnachtingsplek (we staan hier vrij) hebben gevonden op de parkeerplaats van La Piscine in Roubaix vlakbij Lille. La Piscine is een tot museum omgebouwd zwembad waar veel moderne kunst is tentoongesteld. We hopen overmorgen wat foto’s te laten zien van de binnenkant. ‘s Avonds ziet het er zo uit:

La Piscine Roubaix

Voor het avondeten maakten we nog even een korte wandeling naar het stadhuis van Roubaix waar we morgen de metro naar Lille gaan nemen.

Monument voor de gevallenen
Stadhuis Roubaix

Geef een reactie