Uitstapje Lisse

21 maart 2020 🦠 🌞 9° C.

Vandaag een dagje er op uit met onze camper. Vanwege het Corona virus 🦠 is onze agenda helemaal leeg. Ook de komende week zijn alle afspraken geschrapt dus tijd voor iets anders. We zijn van plan om de achtertuin een beetje in te richten als beeldentuin en willen dat doen door allemaal fruitkistjes aan de schutting op te hangen.

Bij de firma Decolis 20 kistjes besteld en opgehaald in Lisserbroek. Over de vrijwel lege snelweg er naar toe gereden. Met gepaste afstand de kistjes in de auto geladen. Er kunnen heel wat fruitkistjes in de lege achterbak.

Nu we toch in de buurt zijn, gelijk besloten om een geocache wandeling in de omgeving van Lisse te doen. Het was een route van 5,5 kilometer met 14 caches en een Bonus. De caches waren mooi verzorgd en hier en daar schitterend verstopt. Na drie uur wandelen en zoeken waren we weer terug bij ons uitgangspunt. Het was opvallend hoe we door iedereen werden gegroet en dat iedereen keurig afstand hield.

Het lukt ons prima om op deze manier onszelf sociaal te isoleren en toch nog een leuk uitstapje met ons campertje te maken. Eens kijken of we dat de komende dagen bij goed weer kunnen en mogen herhalen.

1 gedachte op “Uitstapje Lisse

Geef een reactie