Dagje uit naar de Maasvlakte

Een lange periode er op uit, zit er nog niet in. Voorlopig moet Agnes nog rustig aan doen met haar arm. De breuk geneest maar langzaam. Overnachten in de camper zien we nog niet zitten. Wel positief is dat het wel elke keer wat beter gaat. We zijn benieuwd naar de röntgenfoto over vier weken.

Om ons campertje niet al te lui te laten worden en om te voorkomen dat we straks vierkante banden krijgen, gebruiken we ons rode huisje op wielen wel regelmatig voor een ritje.

Gisteren kreeg Agnes een paar vriendinnen op bezoek en heb ik de fiets achter in de camper gegooid en een tochtje naar de tweede Maasvlakte gemaakt.

Vervolgens een flink fietstochtje gemaakt op de Maasvlakte en een rondje om de Slufter gefietst voor geocaches en een adventure labcache. Schitterend fietsweer en veel te zien. Heel veel ruimte op de stranden hier. Kortom: genoten van dit uitstapje. Maar één minpuntje: de file op de terugweg waardoor ik pas om 17:15 uur thuis was.

Hopelijk kunnen we gauw weer samen op stap!

Geef een reactie