Camperen in Schiedam

19-07-2020 🌤 20° C.

Vandaag vanuit onze woonplaats een uitstapje gemaakt naar Schiedam (de campervriendelijkste stad van Nederland in 2013). We bezochten het Stedelijk Museum in Schiedam en liepen de “Molenroute” in de vorm van een Adventure Labcache: “Don Quichot en de reuzen van Schiedam”.

De Reuzen van Schiedam

We hadden schitterend weer en passeerden de mooi gelegen camperplekken bij de molens in de historische binnenstad van Schiedam. Ook het museum was meer dan de moeite waard met drie tijdelijke tentoonstellingen en de eigen collectie van bekende Cobra schilders.

Corneille
Kunst van vuilniszakken
Camperplaatsen aan het water onder de molen

Ook nog even op bezoek geweest bij Alice, een vriendin van Agnes. Alice bewoont een mooi huis aan de rand van het Centrum. Mooi stadje waar we zeker nog een keer naar toe gaan voor een uitstapje.

Geef een reactie