Camping Duinhorst Wassenaar met Vos

18-08-2020 šŸŒ¤ 24Ā° C.

Vandaag was Vos aan de beurt. Een nachtje mee met de camper. Voor deze feestelijke gebeurtenis (het was voor hem de eerste keer) hadden we Camping Duinhorst bij Wassenaar uitgezocht en voor drie nachten een heuse ā€œcomfortplekā€ geboekt. Een comfortplek houdt hier in dat je extra m2 krijgt met TV-, water- en stroomaansluiting en je eigen grijswater afvoer. Allemaal zaken die wij niet echt nodig hebben maar onze plek is wel lekker dicht bij de speeltuin.

Als we arriveren is Vos al snel geacclimatiseerd en lekker aan het spelen op het speelkleed dat we voor hem hebben meegenomen. Nog weer wat later verkennen we de speeltuin met hem. Een prachtige speeltuin maar voor Vos zijn de meeste speelapparaten iets te pittig. Tije (komt morgen) zal zich hier behoorlijk kunnen uitleven. Als de temperatuur morgen goed is, gaan we ook het zwembad een bezoek brengen.

Later ga ik met Vos achterop een fietstochtje maken richting strand. Onderweg loggen we samen twee geocaches. Vos vindt de slak op de eerste cache erg interessant. Het is dan ook een echte! Na de laatste cache (bij het uitzichtpunt Zwarte Pad) eten we een ijsje op het strand en hierna rijden we weer naar de camper terug. Vos is al aardig moe en ik moet alle zeilen bijzetten om te voorkomen dat ie niet achterop in slaap valt.

Op de camping drinken we nog wat en gaan we al gauw met het eten aan de slag. Vos vindt het leuk om mee te helpen. Na het eten is het snel samen afwassen, douchen en na een voorleesbeurt is Vos al snel in dromenland. Morgen weer een dag!

Geef een reactie