Opa en oma passen op

14-08-2020 🌞🌤 30° C.

Vandaag stond er een oppasdag gepland. Jochem en Tobias komen een dag naar de camping. Lekker spelen in het mooie speeltuintje bij de camper en zwemmen in het zwembad hier.

Dat liep wat anders dan gedacht. Toen we wakker werden regende het behoorlijk en buienradar gaf aan dat dit nog wel even zou aanhouden. We besluiten om naar Oldemarkt te rijden zodat we zolang het regent bij de jongens thuis kunnen oppassen. Als we daar aankomen is alleen Jochem nog maar wakker. Jelmer en Roos gaan naar het werk en Jan en Jochem bouwen samen een grote treinbaan. Tobias slaapt heerlijk lang uit.

Als Tobias ook wakker is, is het buiten inmiddels droog geworden en gaan we met de jongens naar de camping. Hier hebben we een prima dagje met elkaar. Tobias ontpopt zich als een goede klauteraar in de speeltuin! Hij durft alles en wil vooral niet onderdoen voor grote broer Jochem.

Na de late lunch gaan we met elkaar zwemmen. Hier gelden speciale Corona regels: voor de verschillende leeftijdsgroepen gelden verschillende tijden en er mogen maar 10 mensen tegelijk in het bad. Dit geldt gelukkig niet voor het peuterbadje. De jongens vinden het heerlijk. Later op de dag (als Tobias een slaapje doet in de camper) gaan Jochem en Jan nog eens. Jochem vindt het wel jammer dat hij niet in het diepe bad mag.

Aan het eind van de dag gaat het weer langdurig regenen en onweren. We breken andermaal op en gaan met de jongens naar huis in Oldemarkt waar we met elkaar eten. Als de jongens eindelijk slapen (het is nog steeds warm) doen we nog een spel met Jelmer en Roos en gaan rond 24:00 uur ook ons bedje in. Fijne en gezellige dag! Morgen gaan we weer terug naar huis.

Geef een reactie