Geocachen, klimbos en bezoek

13-07-2020 🌞 34°C.

Vandaag was andermaal een snikhete dag. Eigenlijk te heet om al te veel te doen. Na rustig opstaan en ontbijten ga ik een stukje fietsen en een deel van “Signal Emoticons” geocachen. Het gaat hier om een route van ongeveer 31 km waar ik vandaag een klein deel van doe. Na twee uurtjes ben ik terug bij de camper. De rest van de route bewaar ik voor een andere keer.

Agnes heeft tijdens mijn fietstocht het klimbos verkend. Het is een uitdagend gebeuren boven in de bomen waarbij je geen hoogtevrees moet hebben.

Omdat we in september nog een familiedag willen houden met alle kids en kleinkinderen, gaan we na de lunch samen kijken en besluiten om de familiedag hier te organiseren. De kinderen reageren ook positief.

Rond 18:00 uur krijgen we nog eters op bezoek. Jelmer, Roos komen met Jochem en Tobias langs. Helaas mogen we nu niet in het zwembad. De Corona maatregelen staan maar beperkt gebruik toe. Morgen gaan we een dagje op de jongens oppassen op de camping en dan gaat het vast wel lukken!

Als we gaan slapen, is de verwachte afkoeling er nog niet. Wel veel bliksemflitsen maar nog geen regen.

Onze camper staat op een prima camping met camperplaatsen. Die zijn NIET voor de slagboom! Wij staan op de gloednieuwe camperplekken op de camping zelf. Voor een bedrag van € 17,50 per nacht hebben we hier alle voorzieningen die we maar willen inclusief het zwembad en dat is wel fijn met deze temperaturen. Elke camperplek beschikt over eigen elektriciteit en watertap. Ook de loos voorzieningen mogen er zijn.

Geef een reactie