Fietsen om te geocachen en wandelen voor een kopje thee

29-09-2020 🌧🌦🌥 15° C.

We wisten het al… vanochtend starten we met regen. De ochtend doorgebracht met uitslapen, opruimen, douchen, lezen en terugkijken van Arjan Lubach.

Om 13:00 uur werd het droog. Gauw de fiets van de camper en er op uit om te geocachen. Agnes ging wandelen.

Het fietstochtje was niet zo lang maar de wijnhellingen zijn behoorlijk steil… de route ging van Ribeauvillé naar Hunawihr en via Zellenberg naar Riquewihr langs 19 caches. Het bleef droog en er was zelfs een mager zonnetje te zien. Prima fietstochtje.

Agnes stuurde halverwege nog een fotootje van het kopje thee waar zij in Ribeauvillé van genoot.

In Hunawihr maakte ik nog wel iets geks mee… terwijl ik een kerkje bezocht, vond een Fransman het noodzakelijk om MIJN fiets te demonstreren aan zijn groepsreisgenoten. Hij vond het ogenschijnlijk vrij normaal om alle knopjes van mijn fietscomputer uit te proberen. Vriendelijk vragen om daar mee te stoppen, maakte geen indruk en pas nadat ik mijn hele Franse scheldrepertoire had gebruikt, begreep hij dat ik het niet leuk vond dat hij aan mijn fiets zat.

Bovenstaand voorval kon mijn plezier echter niet vergallen en ik had verder een prima middag.

Bij terugkomst stond onze vriend de ooievaar al op ons te wachten. Helaas… onze koelkast doet het weer prima. Geen vlees voor hem vandaag.

‘s Avonds nog twee spelletjes “Dobbel zo Clever – Challenge 1” gespeeld. Al met al weer een prima dag. Morgen wordt het droog en warmer. We gaan lekker wandelen.

2 gedachten over “Fietsen om te geocachen en wandelen voor een kopje thee

Geef een reactie