Pontjestocht De Alde Faenen

20 april 2021 ☀️🌤 17° C.

Vanochtend wakker geworden met een strak blauwe lucht. We staan ook vandaag nog op Camping De Buorren in Warstiens. Het is een prima uitvalsbasis voor een fietstocht rond het natuurgebied De Alde Faenen . De campingeigenaar voorziet ons van de route als we hem vertellen dat we een derde overnachting willen boeken. Door deze documentatie komen we op het idee om de pontjestocht te doen vandaag. Pontjes hebben ons altijd al getrokken.

We ontbijten vandaag voor het eerst in het zonnetje voor de camper: een gebakken eitje van zelfgeraapte eieren. Heerlijk! Om 10:30 uur vertrekken we. Het eerste pontje dat we in Warten willen nemen, blijkt nog niet te varen. Gelukkig blijkt even verderop dat alle andere pontjes wel varen.

We eten ergens onderweg ons zelf meegebrachte lunch op een bankje in de zon tussen de weilanden. Omstreeks 15:30 uur waren we weer thuis (bij de camper).

Onderweg de nodige geocaches gelogd waaronder een mooie cache in Idaard (boekenkast) waar ik twee woodies kon scoren van team BP. Een team vrolijke vrouwen die allemaal de geocache hobby delen en loggen met een hartje 💖 op de logrol. De twee woodies heb ik omgewisseld met twee van onze eigen woodies.

De code even verwijderd…

Morgen gaan we echt weer verder… ook de kippen op de camping worden te vertrouwd met onze camper. We moeten ze verschillende keren naar buiten jagen.

We sluiten de dag af met een spelletje “Stenen Tijdperk”. Gisteravond won Agnes met een verpletterende score. Dat moet recht gezet worden 😉.

Geef een reactie