Handleidingen Pössl Summit 600

De afgelopen vier weken hebben wij onze nieuwe (tweedehands gekochte) camper uit kunnen proberen. Ondanks een uitgebreide instructie bij de aflevering en hoewel onze vorige bus ook een Pössl was, waren er toch nog wel nieuwe dingetjes die we uit moesten zoeken. Op zo’n moment ben je blij dat je alle gebruiksaanwijzingen en handleidingen bij je hebt. Onze bus is echter uit Duitsland ingevoerd en sommige handleidingen werden er alleen in het Duits bijgeleverd.

Omdat wij nu eenmaal makkelijker Nederlands lezen, heb ik wat zoekwerk op het internet gedaan en wat ingescand. Sommige handleidingen heb ingekort zodat alleen de Nederlandse gebruiksaanwijzing overblijven. Dat scheelt hier en daar heel wat pagina’s bladerwerk en opslagruimte. Het gaat hier dus ook om de handleidingen van allerlei inbouwapparaten van onze camper.

Ik deel deze handleidingen op onze webpagina. Wil je ze downloaden? Ga je gang. Veel plezier er mee!

Klik hier voor de handleidingen: https://camperoppad.com/handleidingen-possl-summit-600/

Geef een reactie