Oldemarkt – Earnewâld

27-12-2019

We zijn vandaag een dagje in Oldemarkt gebleven. Jelmer en Roos moesten allebei werken vandaag en wij hebben ons prima vermaakt met een dagje oppassen op Jochem en Tobias. En toen was de oppasdag al weer om. Erg gezellig hoor!

Wij zijn vervolgens doorgereden naar Earnewâld waar we een prima overnachtingsplek hebben gevonden bij de jachthaven. Even was het spannend of we de elektriciteit aan de praat konden krijgen… voor het eerst bleek de aardlekschakelaar uitgeschakeld. Gelukkig op kunnen lossen. Hield verband met de vorstbeveiliging die ook in werking was getreden. Hier ook weer prima geslapen. We hoesten allebei nog flink maar het gaat steeds beter👌💤.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s