Uiteinde, Delfzijl en omgeving.

01-08-2020 🌞🌤 26° C.

Het slapen met een gebroken rechterbovenarm in de camper gaat Agnes prima af. Al weer voor de derde keer op rij een goede nacht. Overnachten met de camper lijkt de beste slaapmedicatie tot nu toe.

Vandaag beginnen we de dag weer met een geocache wandeling. Als de wandeling niet te lang duurt, is het voor Agnes prima te doen. We lopen vandaag het rondje Uiteinde. Uiteinde is een gehucht dat uit 7 grote boerderijen bestaat en de cache- owner heeft er 5 leuke en goed verzorgde caches neergelegd. Wel lastig om te vinden maar we zoeken met z’n tweeën en dat scheelt enorm.

Na de cachewandeling breng ik Agnes met de camper naar het Strandpaviljoen in Delfzijl en zet een luie ligstoel voor Agnes neer en haal zelf de fiets van de camper om in de middag ook nog wat caches te doen. Agnes leeft zich uit met een goed boek en heeft het prima naar haar zin.

Het wordt een mooi tochtje van Delfzijl naar Uiteinde en weer terug. Niet alleen tref ik een aantal zeer fraai uitgevoerde geocaches aan (zie foto hieronder) maar kom ook weer langs een mooi oud kerkje in Uitwierde. Wat is ons eigen landje toch mooi!

Vandaag ook wat ontmoetingen gehad met andere cache-teams: team kloppertje, steph005. Leuk om zo eens andere teams te ontmoeten.

Rond half vijf was ik weer bij de camper en hebben we samen nog even op het strandje in Delfzijl wat geborreld.

Na het eten was er ook nog even tijd voor een potje Clever (erg leuk spelletje). Wat vliegen de dagen toch snel voorbij. Morgen al weer naar huis… 😟

Geef een reactie