Voorthuizen – Castenray

21-09-2020 šŸŒž 22Ā° C.

Lekker uitgeslapen in ons bussie. Ontbijt in het zonnetje op de camping in Stroe en vervolgens op naar Voorthuizen. We bezoeken onze tante Janna en nemen haar mee uit eten in het dorp. Heerlijk even er uit! Het was goed om elkaar weer te zien.

Omstreeks 16:00 uur arriveren we bij Cora en Hindek in Veenendaal. Na een uur bijpraten over de vakantie in Zweden en geocachen, gaan we naar onze eindbestemming bij Castenray: Camping Valkenberg. Een mooie camping bij de oude kasteelhoeve (1733) die door de eigenaren sfeervol is ingericht met allerlei romantische hoekjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s