Castenray – Geocache wandelen

Het belooft een schitterende dag te worden. Warm zonnig weer, een heerlijk relaxte camping. Prima weer voor een grote geocache wandeling. Kijken of Agnes het volhoudt met haar arm.

We vertrekken om 10:00 uur en lopen de route “Terug langs de Lollebeek” en de route “Langs de Groote Molenbeek”. Erg leuke wandelingen met veel puzzelcaches onderweg. We lopen mooi langs het water en kunnen de meeste hengelcaches loggen mbv natuurlijk materiaal. Er is maar één cache die we wel zien hangen maar waar we gewoon niet bij kunnen. Ik vertik het om met hengels en trappen te lopen om een cache te kunnen loggen. Het moet wel leuk blijven.

Om 15:30 uur zijn we weer op de camping en zitten nog even heerlijk in het zonnetje voor de camper. We lezen wat en luisteren naar achterstallige podcasts van “Wie is de Mol”. Heerlijke vakantiedag!

Geef een reactie