Tienray – Neer

23-09-2020 🌤 19° C.

Vanochtend in een rustig tempo opgestaan. Ontbijt en daarna de afwas (de scharrelkippen hadden al de voorwas gedaan) en op weg naar Tienray (vijf minuten verderop.

Rondom Tienray hebben we nog weer een geocachewandeling (De acht van Tienray) gedaan. Deels door mooie stukjes natuur. We passeerden ook wat varkens- en kippenschuren. Daar rook het wat minder fris 😏.

In Tienray kort geluncht met appelgebak 😊. Ook de kerk was bijzonder. Tienray staat bekend als “Klein Lourdes”. De grot uit Lourdes is in de kerk nagebouwd en ook het echte “Lourdes water” is er te koop. We hebben even overwogen om het te proberen ivm de arm van Agnes maar de flesjes Lourdeswater waren behoorlijk prijzig (€ 1,35) 😁.

Na nog wat trackables te hebben gelogd in een erg mooi TB-hotel, vertrokken we naar Neer. Hier staan we nu voor de tweede keer op een mooi plekje aan de Maas. De eerste keer dat we hier stonden was op 23 februari 2014. Het was destijds de derde overnachtingsplek met onze camperbus. Leuk om hier weer terug te komen.

1 gedachte op “Tienray – Neer

  1. Hallo Agnes en Jan,
    Wat een mooie foto’s en leuke berichten erbij. Ik zie en lees dat jullie onwijs genieten. Gelukkig maar, hebben jullie wel verdiend na die rottige maanden. Liefs Caroline

Geef een reactie