Onze camper is gestolen

Help ons zoeken…

Vannacht is onze camperbus / buscamper gestolen. Help ons zoeken!

Jullie begrijpen dat we enorm zijn geschrokken. Toen we vanochtend naar buiten keken, bleek dat onze buscamper is gestolen. Hij stond bij ons voor de deur geparkeerd en is dus nu verdwenen.

Het kenteken van onze camper is: K-983-VL. Het is een witte Pössl Summit 600

Uiterlijke kenmerken: Fietsendrager merk Busbiker – Twee zonnepanelen – Fiamma luifel

Op de zijkant twee grote ronde stickers met daarop ons logo van Camper op Pad

Op de achterzijde staat ons webadres: https://camperoppad.com

Mocht iemand onze camper ergens hebben gezien, bel ons dan op: 06 – 51096854

Hieronder de nodige foto’s hoe de camper er uit ziet!

Voor diegene die de camper terugbrengt / terugvindt, loven we een beloning uit van € 500.

34 gedachten over “Onze camper is gestolen

 1. Wat verschrikkelijk te lezen. Hoop dat het goedkomt!! Ben je zo lang buiten NL geweest en dan gebeurt zoiets voor je deur. Sterkte!!

 2. Beste Jan en Agnes, wat een nare dag voor jullie. Zoveel te regelen en te doen. Ik hoop dat jullie een prettige verzekeraar hebben die met je meedenkt. Sterkte met de afhandeling en met het verdriet, want dat zal er ook zijn.

  Met vriendelijke groet,

  Heleen Wiegand (where.is.wally.wanderlust) ________________________________

 3. Wat een vreselijke ontdekking. Eerst denk je dit kan niet, maar toch is het zo. Ik hoop dat hij teruggevonden wordt en wens jullie veel sterkte.

 4. Hallo reizigers,Ik ben net sinds vanmorgen lid van jullie blog en krijg nu dat bericht binnen van jullie gestolen camper, wat vreselijk. Wie doet nou zoiets!!Wens jullie sterkte en hoop dat alles weer op 4 goeie wielen terecht komt.Wij kijken om ons heen hoor!!GroetWim en Willy RijkVerzonden vanaf mijn Galaxy

 5. Wat een ellende zeg dat jullie bus gesloten is 😥😥

  Ik ga duimen dat ie gauw heel terug wordt gevonden 🙏
  Sterkte

  Groet Cora

 6. Ach neeee, wat vreselijk!!! Wat een ellende, echt balen. Zaterdag gaan we weer naar Sofia, we kijken of we hem nog zien!!! Heel veel sterkte!

 7. Wat triest dat zoiets gebeurt en dan ook nog voor je eigen deur. Afschuwelijk om mee te maken. Heel veel sterkte en hopelijk wordt er snel een spoor gevonden.

 8. Camper stond ‘toch’ in Antwerpen Terwijl ze hun frustratie, woede en verdriet nog moesten verwerken, gingen de broers eropuit voor een zoektocht naar hun camper. Maar waar? Ja, het schijnt vaker te gebeuren dat dit soort voertuigen in Antwerpen op een boot wordt gezet om ergens anders te kunnen verkopen. Thomas is ook naar de Belgische havenstad afgereisd, maar eigenlijk zocht hij daar naar een speld in een hooiberg. En da’s best lastig. Onverrichterzake keerde hij terug.

  Toch liet zijn voorgevoel hem niet in de steek. Een inwoner van Antwerpen, die verder anoniem wil blijven, liet maandagmiddag via Facebook weten dat hij de camper had gevonden. “Dichtbij de haven, ergens langs de weg, zou hij staan. Op een plek waar je niet hoefde te betalen voor parkeren. Ik wist niet hoe snel ik naar België moest rijden om de camper te zien en op te kunnen halen”, vertelt Thomas.

  Schade viel mee Hij vond niet alleen de oldtimer terug, de schade bleek ook nog ontzettend mee te vallen. “Alleen een deel van de bumper was wat beschadigd. En in de wagen was een kastje kapot getrokken. Daar stonden pannen in en die hebben ze niet meegenomen.” Kortom, eind goed al goed, al zal het voor de daders (mochten die ooit opgespoord worden) nog wel een staartje krijgen. Bij Bram en Thomas overheerste dankbaarheid. Voor de Belg die de camper vond, die zal nog worden beloond. “Maar ook voor Omroep Brabant: ongelooflijk hoe vaak jullie verhaal via Facebook is gedeeld. Niet normaal”, vertelt Thomas, die na een uiterst vermoeiend weekend voor hem en zijn broer dus opgelucht kan ademhalen. Op do 14 jul. 2022 om 10:55 schreef

 9. Wat vreselijk voor jullie!!! Na zo,n schitterende reis zo,n enorme afknapper, emotioneel én alles wat daar achter weg komt. Hoop vurig voor jullie dat hij teruggevonden wirdt, dat lees ik gelukkig nog regelmatig op fb. Veel sterkte met alles 😞

  Hartelijke groet, Martha v d Bijl

 10. Verschrikkelijk!!!!!! Mss delen in de campergroepen op facebook. Levert nogal eens resultaat op omdat dan veel mensen meekijken voor je. Dan hoor ik ook vaker naar de haven van Antwerpen gaan. Via daar worden ze verscheept. Heel veel sterkte en succes!!!!

  José

  >

 11. Allemachtig,

  Wat lees ik nou. Camper gestolen.

  Diep treurig, wat kan je er nou mee. Geen GPS tracker denk ik.

  We vinden dit wel heel erg voor jullie. En uiteraard kijken we uit voor jullie, hoewel ik niet denk dat het wat uitmaakt, maar je weet maar nooit.

  We hopen echt dat jullie camper weer heel huids terugkomt.

  Sterkte,

  Gr.

  John en Marijke.

Geef een reactie