Camper terug gevonden!!!

Dankzij de tip van Frank en Ralph van Buscamper NL zijn we vanmiddag en vanavond naar onze camper gaan zoeken in de directe omgeving van onze woonplaats Delft.

Hij is weer gevonden!

Hierdoor hebben we onze buscamper terug kunnen vinden in de wijk Plaspoelpolder in Rijswijk. Op dit bedrijventerrein stond hij in een zijstraat geparkeerd.

Beide voordeuren waren open. Aan de buitenkant geen zichtbare schade. Uit de camper is niets verdwenen behalve een zonnebril en het tolkastje (voor Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië). Gelukkig halen wij altijd alle waardevolle spullen er uit (hebben we ook niet echt).

Twee blije mensen!

Jullie begrijpen dat we erg blij zijn!

We bedanken iedereen die vandaag met ons heeft meegeleefd! Echt geweldig! Ruim 15.000 mensen hebben onze oproep gelezen! Ook de politie danken wij voor hun hulp!

We zijn dan ook enorm blij dat ons campertje weer heelhuids terug is!

Hij is er weer!

Ik zal in mijn volgende blog een stappenplan opnemen hoe te handelen als je camper wordt gestolen. Ik hoop hiermee jullie tips te kunnen geven als het jou overkomt!

Morgen zullen wij stappen ondernemen om de camper nog beter te beveiligen dan we nu al doen. Het moge duidelijk zijn dat wij hier niet zullen vermelden HOE we de camper beveiligen.

39 gedachten over “Camper terug gevonden!!!

 1. Hadden jullie een bearlock of iets dergelijks want het is natuurlijk de angst van iedere camper bezitter, wij hebben ook een Fiat Ducato bus maar dan van burstner, vandaar mijn vraag.

 2. Vanmiddag jullie verhaal gehoord bij Buscamper in Culemborg. Volgde jullie blog al een tijdje en heel leuk om jullie in levenden lijve te ontmoeten.
  Fijn dat de camper weer gevonden is! Op naar nieuwe avonturen😄
  Hartelijke groet,
  Kees de Kok

 3. Gelukkig weer terug.
  Wij hebben er een bearlok op en een klasse 3 alarm en ook heosafe sloten op de deuren.
  Ik zou niet weten wat je anders nog kan doen, je kunt ze het alleen maar moeilijker maken om te stelen.

 4. FANTASTISCH! Wat moet dat een enorme opluchting zijn! 😇🍀
  Wij hadden altijd ook een bearlock op ons stuur. Ik lees het hier ook al. En onze bus stond altijd binnen in de garage.

 5. Na een angstige tijd toch het geluk dat jullie de camper weer gevonden hebben. Onze angst is het ook om er achter te komen dat je camper niet meer staat waar je hem achtergelaten hebt. hopelijk kan je wel een tipje van de sluier lichten over de extra beveiliging.

 6. Super fijn dat de camper weer terug is.
  Wat gebeurd het toch veel.
  Wens jullie nog heel veel camper plezier.

  Groetjes Jacqueline Berends

 7. Wahhh, fantastisch, wat een geluk dat jullie hem hebben terug gevonden! Ben heel blij voor jullie en gelukkig geen al te erge schade.
  Succes met beveiligen. En nog vele mooie reizen!

 8. Wat een opluchting. We zijn zo blij voor jullie. Wat een nachtmerrie als je ‘huis’ wordt gestolen.
  We wensen jullie nog heel veel mooie reizen en avonturen met deze fij́ne camperbus toe. Liefs van Peter en Yvonne

   • Mooi zo, wat een geluk. Heb je goed gekeken naar de deurhendel aan de bestuurderszijde. Met de priktechniek heeft een geoefende inbreker de voorportier zo open. Men prikt aan de onderzijde van de kunststofplaat een minuskul gaatje (soms zo goed als niet zichtbaar) en men heeft de beide voorportieren zo open. Beveiliging kun je heel ver in gaan. Velen nemen een Bearlock maar dat is direct een behoorlijke investering. Ik heb voorlopig gekozen voor zaken die ik zelf goed kon monteren en heb alles gemonteerd wat mogelijks was van https://www.camperprotect.de/ (prikstop, binnensloten op alle portieren, , als ook nog een schuifdeurslot aan de buitenkant van Heosafe. Succes met het beveiligen van de camper.

Geef een reactie