Eguisheim

25-09-2020 🌧🌦🌤 15° C.

Vanochtend wakker geworden in Bourscheid met regen. Ontbijten, opruimen en op weg naar de Elzas. Onderweg naar Frankrijk verdween de ergste regen en toen we omstreeks 15:00 uur aankwamen, was er zelfs zo nu en dan weer een zonnetje te zien.

We staan nu op de camping “Des trois chateaux “ in Eguisheim. Prima camping met warme douches en alle andere voorzieningen. We hebben uitzicht op drie kasteeltorens op de berg boven ons. De rest van de middag besteden we echter aan het bezoeken van het historische stadje Eguisheim.

Erg mooi stadje waar we de hele middag rondwandelen, wat drinken en ‘s avonds een pizza (Jan) en een tarte flambée (flamküche) eten.

Na het eten brengen we onze tijd door in de camper met een spelletje Clever en een aflevering terugkijken van Arjan Lubach.

Geef een reactie