Colmar – Kaysersberg

26-09-20 🌧 14° C.

Het was vannacht al vroeg begonnen met regenen. Dat weerbeeld hebben we eigenlijk de hele dag gehouden behalve tijdens ons bezoekje aan Colmar. Geen super harde buien maar toch veel ongezellig weer. Dus hebben we deze dag nuttig besteed 😉.

Erg rustig opstaan, toilet weer eens goed schoon, vers water in de schoonwatertank, vuil water netjes geloosd op de juiste plek en boodschappen gedaan bij de Intermarché in Kaysersberg.

Hier in Kaysersberg staan we nu met ruim 30 campers op een grote camperplek (geen voorzieningen maar wel gratis) op loopafstand van het oude stadje. Gaan we straks nog even bekijken als we het droog kunnen houden onder onze tweepersoons paraplu. Ooit eens van Sjaak en Loes gekregen en we hebben er nu veel plezier van.

Camperplek Kaysersberg

Tussen de bedrijvigheid door hebben we wel redelijk droog het mooie stadje Colmar bekeken. Mooie vakwerkhuizen en veel gezellige winkeltjes. Van genoten!

1 gedachte op “Colmar – Kaysersberg

Geef een reactie