St. Nyk, Lemmer en ..

12-12-2020 9°C. 🌫

Een nieuw appartement gekocht, ons eigen huis verkocht en nu maar wachten. Veel later dan verwacht, krijgen we de sleutels van onze nieuwe woning pas op 23 december. Al die tijd kunnen we niet veel meer doen dan afwachten. Alle andere zaken zijn geregeld en gepland dus we gaan er lekker weer een weekendje op uit met ons eigen quarantaine unit op wielen.

Straks hebben we geen tuin meer dus onze tuintafel gaat naar Loekie en Henk in St. Nyk. De tafel past precies in de camper. Eenmaal afgeleverd doen we een uitgebreide wandeling door St. Nicolaasga en ontdekken tijdens de labcache zelfs een nagebouwd exemplaar van de Mariagrot uit Lourdes. Ook zien we andere leuke plekjes waar we nog niet van wisten.

‘s Middags rijden we naar Lemmer. We hebben geen zin in nog een wandeling en parkeren onze camper op een parkeerplaats aan het IJsselmeer waar we de nacht doorbrengen. Morgen wordt het beter weer en het is nu erg mistig. We zien vrijwel geen hand voor ogen. Voor nu: lekker knus een spelletje en een goed boek.

5 gedachten over “St. Nyk, Lemmer en ..

Geef een reactie