Lemmer en Kampen

13 december 2020 ☁️🌤 9° C.

Gisteravond al vroeg naar bed. Dus vanmorgen vroeg op. Bladstil, een mager zonnetje. Prima weer voor een mooie wandeling door het rustige Lemmer. Het stadje ligt er schitterend bij. Mooie weerkaatsingen in het gladde water. Jammer dat ik vanmorgen m’n spiegelreflexcamera niet bij me heb.

Tijdens een kopje koffie na de ochtendwandeling besluiten we om nog een wandeling door Kampen te maken om ook daar weer een labcache te doen.

Het is heerlijk rustig in het centrum van dit oude Hanzestadje. Zal wel komen omdat de winkels op zondag gesloten zijn. In Kampen zijn de dominees nog de baas. De zevende dag is hier nog steeds een rustdag.

We doen hier twee labcaches en halverwege onze wandeling breekt ook hier het zonnetje voorzichtig door. Na een korte pauze in de buurt van Dronten (we eten een heerlijk FEBO kroketje) rijden we weer naar huis.

3 gedachten over “Lemmer en Kampen

  1. Leuk dagje , vlakbij onze woonplaats Dronten ! Beide plaatsen zijn zeker een aanrader. Als in het voorjaar de restaurants weer open zijn dan wordt het nog gezelliger . 🚐👍🔆

Geef een reactie