De honderdste… (2)

19-12-2021 🌤☁️ 10° C.

Heerlijk uitgeslapen op de parkeerplaats bij Lelystad. Er waren meer camperaars die er zo over dachten. De meeste campers waren ‘s ochtends al op tijd vertrokken maar er was behalve ons nog een tweetal campers blijven staan. We ontwaakten met een heerlijk zonnetje en besloten nog wat foto’s te maken bij Exposure, het grote beeld aan de rand van het Markermeer en om er gelijk een cache op te pikken.

Blokzijl

Ook in Blokzijl was het weer nog prima. Blokzijl is een leuk stadje dat vroeger ook aan de Zuiderzee lag. We namen de tijd voor een korte wandeling en deden er wat boodschapjes bij de plaatselijke CO-OP.

Na een lunch op de parkeerplaats naast de vestingwallen van Blokzijl rijden we naar Oldemarkt. Hier wonen Jelmer en Rosemarije met hun twee kinderen Jochem en Tobias. We brengen een bliksembezoek, geven een cadeautje af voor de feestdagen en gaan weer huiswaarts naar Rijswijk.

Voorlopig was dit honderdste uitje ook het laatste uitstapje voor de komende periode. De komende twee maanden gaat al onze tijd in klussen in het nieuwe appartement zitten. Dus: Tot april! Fijne feestdagen en een gezond 2021!

Een mooie boom voor een trouwe volger Dicky!

1 gedachte op “De honderdste… (2)

Geef een reactie