Daar gaan we weer…

De laatste drie maanden is onze camperbus niet echt gebruikt waarvoor hij eigenlijk is gemaakt. Hij is vooral ingezet als verhuiswagen. Gereedschap en inboedel verhuizen en van bouwmarkt naar bouwmarkt. Ook bij deze verhuizing stond hij z’n mannetje (vrouwtje?).

De verhuizing is inmiddels ruim een maand geleden. Van een ruime eengezinswoning in Rijswijk verhuisden we naar een kleiner appartement op acht hoog in Delft met dit uitzicht

We verhuisden om meer te kunnen reizen. Het wordt dit keer geen verre reis maar door Corona blijven we in Nederland waarbij we ons laten inspireren door:

De komende weken gaan we proberen om veel dorpjes te bezoeken die in dit boek voorkomen. Natuurlijk combineren we onze reis weer met fietsen, wandelen en geocachen. Onderweg zullen we vast ook nog familie en vrienden bezoeken.

We zijn er weer klaar voor. De camper kreeg een grote beurt en de camperkratten zijn gevuld en we vertrekken morgen voor ongeveer vier weken. Reizen jullie weer mee?

9 gedachten over “Daar gaan we weer…

 1. Wat gezellig zeg!!
  Wij hebben alleen weekendjes gedaan dit jaar maar binnenkort gaan we ook weer wat langer op pad.
  We lezen graag mee met jullie avonturen.
  Groetjes en enjoy!!

 2. Wat heerlijk dat jullie weer op pad gaan. Wij wachten nog even totdat het wat warmer wordt, maar we zouden willen dat het al zover was! Zoveel zin in om weer in de camper te slapen en lekker te gaan geocachen. Leuk dat we er zo achter komen dat jullie vlakbij de homezone van GeoKars wonen!

  Heel veel plezier en uiteraard reizen we digitaal mee.

  Met geo-groet,
  GeoKars & GEOrgCACHING
  onderweg als DNF
  https://dnffinder.blogspot.com/

 3. Heel veel plezier!!! Ik zal jullie missen. Na thuiskomst spreken we snel weer af hoor! Om te wandelen, fotograferen en een etentje staat nog open 😜geniet ervan!🍀😘

Geef een reactie