Voorne – Putten

28 mei 2021 🌤 16° C.

Eindelijk mooi weer! Prima temperatuur! Dat betekent dat we er op uit gaan. Voor de laatste keer met ons rode bus op stap. Vorige week deden we ook al een poging voor de finale rit. Dit is ons echter niet gelukt omdat ons vijfde kleinkind (Sam) is geboren. De ouders en Sam maken het goed, dus kunnen wij weer op pad.

Volgende week ruilen we ons rode rakker om voor een witte Pössl Summit. Even wennen dat we onze camper niet meer al van verre herkennen tussen al het witte campergeweld. Trouwens… onze nieuwe witte bus wil nog graag een nieuwe naam. Hebben jullie een leuk idee?

Het worden twee dagen op de Zuid-Hollandse en Zeeuwse eilanden. We beginnen vandaag op Voorne – Putten. We fietsen een mooie tocht rond Oostvoorne en Rockanje. Ook hier kent Nederland een schitterende natuur. We doen een viertal Labcaches die ons mooie plekjes laat zien. Vooral het landgoed Mildenburg en de Tenellaplas maken indruk. Veel zeldzame planten.

Duinlandschap bij Oostvoorne

Aan het eind van de dag zoeken we een vertrouwde plek op: De Woutrinahoeve bij Stellendam. Een gezellige boerencamping waar vooral kinderen zich heerlijk uitleven. Nu is het nog rustig… hoewel rustig??? Voor één van de kinderen wordt er vanavond een klassenfeestje gehouden. Benieuwd hoe laat we slapen 😴 😉.

Korenmolen Rockanje

Morgenochtend kunnen we uitslapen omdat we pas om 10:00 uur op de koffie zijn bij Yvonne en Peter.

5 gedachten over “Voorne – Putten

 1. Kwam bij ‘toeval’ op jullie website terecht … Hebben jullie nog een aanrader voor en mooi bosrijk / natuurlijk en fotogeniek camperplekje op Voorne Putten? We wonen zelf in Zuidland. Hartelijke groet, Ewien

 2. Goedemorgen Jan en Agnes,
  Allereerst Gefeliciteerd met SAM. En wat de nieuwe Campernaam betreft, wat denk je dan van “Onze Lekkere Vieze” ? (ha,ha)
  Gaan jullie de Hoeksche Waard nog bezoeken? Niet al die duizenden voetstapjes van mij wegvegen hoor die daar liggen! Ga lekker genieten.

  Groetjes Dicky

 3. Hallo Jan en Agnes,
  Wat denken jullie voor de volgende naam voor de nieuwe camper:
  De witte reus? Dat vind ik een leuke naam.We wensen jullie veel plezier met de nieuwe camper, ga ervan genieten.
  Groet van ons.

  • Hoi Henny,

   Leuk bedacht! Is natuurlijk een reusachtige naam maar er is ook een wasmiddel dat zo heet… en ik ben niet zo’n type dat elke week z’n camper staat te wassen. We zoeken dus nog even verder. 😀

Geef een reactie