Stellendam – Goedereede

29 mei 2021 ☀️ 18° C.

Vandaag zijn we te gast bij Peter en Yvonne in Stellendam op het eiland Goeree Overflakkee. De camper blijft op de camping staan en we pakken de fiets naar Stellendam.

Tijdens de koffie (heerlijk in het zonnetje buiten) en de lunch kletsen we bij. We hebben elkaar al weer een poosje niet gesproken. Peter en Yvonne hadden laten weten dat ze graag eens wilden weten wat het geocachen precies inhield. Na een korte workshop gaan we er met de fietsen op uit.

We begonnen met een Adventure Labcache in Goedereede. Een leuk stadje met veel oude gebouwen en een mooie molen.

De labcache was al gauw gedaan en hierna hebben we tussen Goedereede en Stellendam nog een aantal gewone geocaches gezocht en kunnen loggen. Het waren allemaal caches van De Duintoppers die over het algemeen goed verzorgde caches leggen / maken. De cache met een verticaal doolhof bij Havenhoofd viel erg in de smaak.

Na afloop hebben we nog even nagekletst op een winderig terras bij de vissershaven en in de warme zonovergoten tuin van Peter en Yvonne.

Prima dagje zo! Vanavond op tijd ons bed in omdat we morgenochtend vroeg vertrekken naar Kuinre waar we in het bos de verjaardag van Tobias gaan vieren. Het weer werkt ditmaal gelukkig mee.

2 gedachten over “Stellendam – Goedereede

Geef een reactie