Kuinderbos

30 mei 2021 ☀️ 23° C.

Vandaag dan echt het laatste uitje met de rode camper. Vroeg vertrokken uit Stellendam na twee prima nachten op de Woutrinahoeve. We rijden in één ruk door naar het Kuinderbos waar we vandaag een familiefeestje hebben omdat Tobias 3 jaar is geworden.

We vieren het feest op een open plek in het Kuinderbos met wat speeltoestellen. Het werkt aan alle kanten mee. Het is heerlijk picknicken. Roos en Jelmer hebben voor soep en broodjes gezorgd. De camper bij de hand om de soep op te warmen. Heerlijk ongedwongen en Corona-proof.

De kinderen en dus ook de volwassenen vermaken zich prima. Er wordt Kubs gespeeld, gevoetbald, geklauterd en ga zo maar door.

Jochem is een echte klauteraar

Om vier uur ‘s middags vertrekken wij weer naar Delft waar we omstreeks 18:30 uur aankomen.

De jarige job

5 gedachten over “Kuinderbos

    • Donderdag 3 juni halen we inderdaad de opvolger op. Moet dan nog ingericht worden. Maar dan zijn we ook echt startklaar. We hopen vanaf 11 juni een aantal weken op pad te gaan met onze nieuwe witte bus.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s