Kuinderbos

30 mei 2021 ☀️ 23° C.

Vandaag dan echt het laatste uitje met de rode camper. Vroeg vertrokken uit Stellendam na twee prima nachten op de Woutrinahoeve. We rijden in één ruk door naar het Kuinderbos waar we vandaag een familiefeestje hebben omdat Tobias 3 jaar is geworden.

We vieren het feest op een open plek in het Kuinderbos met wat speeltoestellen. Het werkt aan alle kanten mee. Het is heerlijk picknicken. Roos en Jelmer hebben voor soep en broodjes gezorgd. De camper bij de hand om de soep op te warmen. Heerlijk ongedwongen en Corona-proof.

De kinderen en dus ook de volwassenen vermaken zich prima. Er wordt Kubs gespeeld, gevoetbald, geklauterd en ga zo maar door.

Jochem is een echte klauteraar

Om vier uur ‘s middags vertrekken wij weer naar Delft waar we omstreeks 18:30 uur aankomen.

De jarige job

5 gedachten over “Kuinderbos

  1. Afscheid nemen van jullie rode bus, maar de nieuwe staat denk start klaar!! Het weer is in ieder geval prachtig 👍🏻☀️

    • Donderdag 3 juni halen we inderdaad de opvolger op. Moet dan nog ingericht worden. Maar dan zijn we ook echt startklaar. We hopen vanaf 11 juni een aantal weken op pad te gaan met onze nieuwe witte bus.

  2. Hallo Jan, nog gefeliciteerd met jullie kleinzoon.wat fijn dat jullie allemaal genoten hebben.Groetjes van ons.

Geef een reactie