Oud-Aalden – Blesdijke

27 april 2021 🌤☀️ 11° C.

Koningsdag! Rustig opgestaan en gegeten. De boel opgeruimd, afgewassen, kletspraatjes met eigenaars van de camping en nadat Agnes De Pest had uitgelezen gingen we op weg.

Ons eerste stop vandaag was dichtbij Gees. Het dorpje Oud-Aalden is een brinkdorp met oude Saksische boerderijen. Inderdaad een mooi dorp maar vonden Gees minstens net zo mooi.

Hierna onze reis vervolgd naar Blesdijke waar we vannacht de nacht doorbrengen op camperplaats Stoutenburght. Voor ons een bekende stop. We staan hier wel vaker als we op bezoek gaat bij onze kinderen en kleinkinderen in Oldemarkt. Ook nu hebben we weer een schitterende plek en genieten van de zon.

Om deze Koningsdag nog wat extra glans te geven, doen we vanmiddag een speciale Koningsdagroute in Willemsoord. We doen daar een cache waar wel heel veel TB’s in blijken te zitten en we lopen en fietsen de Adventure Labcache over de tijd dat Willemsoord nog een werkkolonie van Weldadigheid was. Armen uit de randstad (heette toen nog niet zo 😉) werden hier te werk gesteld.

Voorlopig is dit even ons laatste blog van deze reis. Morgen bezoeken we de kinderen en kleinkinderen in Oldemarkt en daarna gaan we een paar nachtjes naar huis omdat Jan donderdag zijn eerste vaccinatie (Pfizer) krijgt.

Als Jan geen klachten krijgt, zullen we onze reis zaterdag voortzetten richting het zuiden.

4 gedachten over “Oud-Aalden – Blesdijke

  1. Hallo Jan & Agnes,
    Ik ben onlangs lid geworden van campercaching en volg regelmatig jullie leuke blogs en mooie foto’s.
    Eergisteren pas onze eerste simpele cach gevonden bij onze woonplaats , en dat smaakt naar meer.
    Mijn vrouw en ik willen graag eens met meerdere nieuwe campercachers een beginners-weekend of beginners-midweek meemaken om de ins en outs van geocaching te leren.
    mvg Willem-Jan Vermeulen

Geef een reactie