München – Ochsenfurt

28 juni 2021 ☀️ 29° C.

Vroeg op vandaag. De wekker op 7:00 uur gezet om Sem en Tim uit te zwaaien op weg naar school. De schoolbus naar de Europese school vertrekt al vroeg (7:30 uur). Daarna een heerlijk uitgebreid ontbijt met allemaal echte Duitse broodjes. Andrea en Gregor: Nogmaals bedankt voor de gezellige dagen en de enorme gastvrije verzorging. We hebben genoten.

De jongens gaan al vroeg naar school.

De rit naar Ochsenfurt verloopt voorspoedig. We komen om 13:30 uur aan op de Knaus camping aan de Main. Er is voldoende plaats. We spreken vanmiddag zelfs met twee andere camperaars uit Nederland. Dat was nog niet veel het geval de afgelopen weken. Één van de camperaars blijkt ACSI campings te testen. We maken even een praatje en delen onze camper ervaringen.

Na een plons in het zwembad (heerlijk koel) en een lekkere maaltijd met asperges doen we nog een tweetal Labcaches op de fiets in de twee dichtbij gelegen vestingstadjes aan de Main: Frickenhausen am Main en Ochsenfurt, mooie stadjes met vestingwallen en torens. Het blijft toch leuk om met Labcaches een stadje of dorp te verkennen.

Voor de trouwe en oplettende volgers: het klopt! We stonden al eerder op deze camping. We blijven hier twee nachten en morgen gaan we op de fiets langs de Main naar Würzburg.

https://camperoppad.com

Geef een reactie