Spijk Asperen Acquoi Culemborg

13 april 2021 – 🌤 9 ° C.

Drukke dag vandaag. Al vroeg opgestaan en op tijd vertrokken naar Spijk. Maar niet nadat we een lekker bierpakketje hebben gekocht bij het Fort dat een eigen brouwerij heeft.

Bierpakket Fort Everdingen

Vandaag vooral de ochtend besteed aan het bezoeken van wat dorpjes langs de Linge. Spijk was ons eerste reisdoel. Het dorpje zelf viel tegen, het is vooral de schitterende omgeving dat een bezoek de moeite waard maakt. Dat geldt eigenlijk hetzelfde voor Asperen, al is er wel een mooi wandelpad (Ijsvogelpad) dat je vanaf het stadhuis kunt volgen.

Na Asperen bezochten we Acquoi. Klein maar erg mooi dorpje langs de Linge. De scheve toren is het bekijken waard en er is voor geocachers een mooi wandelingetje te maken langs de rivier om wat caches op te pikken. Heerlijk weertje en we kwamen dan ook opvallend veel wandelaars tegen.

Even loggen op een bankje in de zon

Vanmiddag iets heel anders gedaan! We hebben een andere camper gekocht bij Buscamper.nl. We hadden al geruime tijd ons oog laten vallen op een nieuw model van de Pössl-familie: de Summit 600. De camper die wij vanmiddag hebben aangeschaft is weliswaar tweedehands maar ziet er nog schitterend uit en had maar 9902 kilometers op de teller. Doorslaggevend was het feit dat we ook een goede inruilprijs kregen voor onze oude camper.

Nieuw en blij meisje 😉

Na deze aankoop zijn we doorgereden naar Mijdrecht waar we de nacht doorbrengen op een camperplek naast het zwembad. Geen voorzieningen maar wel lekker rustig. We maken deze reis nog af met de “oude” buscamper omdat we de nieuwe pas op 3 juni kunnen afhalen.

11 gedachten over “Spijk Asperen Acquoi Culemborg

  1. Wat leuk! En wat een mooie camper! En nog een blij meisje er bij ook.
    Volgens mij vast een even zo blije man 🙂
    Fijn dat jullie er nu zulk mooi weer bij hebben.
    Geniet er van!!

Geef een reactie