Middenbeemster – Alkmaar – Warmenhuizen

16 april 2021 🌤☀️ 10° C.

Mooi weer, minder (koude) wind. Prima dag om het even rustig aan te doen.

Eerst een lui ontbijt, daarna wat camperonderhoud (je kent dat wel: toilet, afwas en water bijvullen).

Vervolgens vertrekken we naar Middenbeemster. Een “nieuw aangelegd “ dorp midden in de Beemster na de droogmaking. Het was niet zo gezellig als De Rijp. Na een geocache en wat boodschapjes op de markt doorgereden naar Alkmaar.

De stad Alkmaar bezocht aan de hand van 2 Adventure Labcache wandelingen. Blijft ook een gezellige stad. Normaal is op vrijdag de kaasmarkt. Nu dus niet ivm COVID-19.

We kwamen wel terecht in het decor van een of andere filmopname. Een vrij grote groep acteurs die op een nagebootst terras zaten te wachten tot de zon tevoorschijn kwam (toch wel fris in hun zomerse outfit).

Filmset

Na de stadswandeling (en een lunch on the go) reden we ons rode huisje naar Camping De Kolibrie in Warmenhuizen. We parkeerden de camper zo dat we heerlijk uit de wind maar wel in het zonnetje konden lezen (en een tukje doen). Lekkere luie dag dus!

Geef een reactie