Reis onderbroken

10 oktober 2021

In verband met het overlijden van een familielid hebben we onze reis voor 11 dagen onderbroken. Samen met nog een ander familielid regelen wij alles voor de begrafenis en daarom hebben we besloten om zo snel mogelijk terug te vliegen omdat het vanuit Nederland veel makkelijker is om alles te organiseren.

Vanochtend zijn we daarom al vroeg (het was nog donker) vertrokken van het Plateau de Lhers. In het donker deze berg afdalen viel nog niet mee met alle haarspeldbochten maar gelukkig had de alarmcentrale vliegtickets (verzekeringswerk) geregeld vanaf Toulouse zodat de afstand meeviel.

Onze camper staat de komende tijd bewaakt en wel op een camping bij Toulouse en vanavond landen we om 19:00 uur op Schiphol.

Voorlopig dus even geen reisblogs van ons. We hopen onze reis vanaf 21 oktober te vervolgen. Omdat onze reis met ruim 12 dagen wordt ingekort, zal het programma er wel wat anders uit gaan zien. Tot dan!

11 gedachten over “Reis onderbroken

 1. Hallo Jan en Agnes, gecondoleerd. wat fijn dat jullie zo snel naar Nederland konden en je camper gewoon kan achterlaten. Dat is een voordeel van deze moderne tijd. Ik wens jullie sterkte, gemoedelijkheid en verbondenheid toe. Een uitvaart regelen is altijd een intense en bijzondere gebeurtenis.
  Hartelijke groeten van Rowien

 2. Beste Agnes en Jan,

  Als ‘kersverse’ volger van jullie blog las ik over jullie plotselinge terugkeer naar Nederland wegens overlijden van een familielid.

  Heel naar, ik wens jullie veel sterkte de komende dagen en ik hoop dat jullie later de vakantie nog goed kan voortzetten.

  Hartelijke groet,
  Arend

Geef een reactie