Reis hervat

17 oktober 2021 šŸŒ¤ 21Ā° C.

De afgelopen week zijn we druk in de weer geweest om alles rondom de begrafenis te regelen voor onze tante. Afgelopen zaterdag is zij begraven. De begrafenis is goed verlopen en wij hebben dankzij de alarmcentrale van de ANWB (via ING reisverzekeringen) onze retourvlucht kunnen vervroegen. In plaats van donderdag de 21e werd het zondag de 17e. Vanmorgen om 10:40 uur landde onze KLM Cityhopper op Toulouse AirPort. Een taxi bracht ons naar de camper terug.

Om 11.30 uur reden we weg van Camping Toulouse Le RupƩ en 16:15 uur parkeerden we onze buscamper op Camping & Bungalows Zumaia in Espagna.

Vertrek bij camping Toulouse Le RupƩ

We hebben van de oorspronkelijke route een paar stops afgesnoept en vervolgen onze oorspronkelijke reis richting Portugal en Spanje. Jullie kunnen onze volgende blog woensdagavond verwachten.

Tot slot: het is misschien wel leuk om te weten dat deze blog ooit is gestart zodat onze tante met ons mee kon reizen. Zij was erg geĆÆnteresseerd in onze avonturen. Nu zij er niet meer is, gaan wij door. Soms wel met 800 volgers op Ć©Ć©n dag.

Onderweg

Bedankt ook voor alle blijken van medeleven die we de afgelopen dagen hebben ontvangen. Dat hebben we erg op prijs gesteld.

Tot gauw.

5 gedachten over “Reis hervat

  1. Wat fijn dat jullie de vorige week goed door zijn gekomen en alweer lekker eerder de reis kunnen vervolgen. Geniet er van! Dat gaan wij doen van een midweek Epe.
    Groeten, Hans & Pauline

  2. Wat fijn dat jullie de reis gaan hervatten, en denk maar aan jullie tante, zij zit boven op een sterretje te kijken en reist met jullie mee!

    Heel veel plezier en ik zie jullie mooie foto’s tegemoet.

    Lieve groeten, Roza

Geef een reactie