We zijn weer op pad!

3 november 2022 💨 🌧️ 14° C.

We zijn op pad! Twee dagen later dan onze bedoeling was. Griep en verkoudheid gooiden roet in het eten. Na twee nachten waarin we elkaar niet wakker hebben gehoest, durven we het weer aan en gaan we vandaag richting het Zuiden.

Vreemde gewaarwording. Meestal vertrekken we zodra alles klaar staat. Nu zaten we thuis wat onwennig op de bank om ons heen te kijken. We hoefden niets meer te doen behalve stoppen met hoesten. Gelukkig gaat het nu weer redelijk goed. De rest moet slijten.

Vandaag maar een kort berichtje om iedereen te laten weten dat we nu echt zijn vertrokken. Op het kaartje kunnen jullie zien dat we de tunnel onder de Westerschelde hebben genomen. Leek ons wel leuk om eens anders te rijden dan normaal.

Knokke boulevard

We hebben een tussenstop gemaakt op de boulevard bij Knokke. Na een kopje koffie zijn we weer verder gereden tot voorbij Calais. Hier was het plan om Cap Griz-Nez en Cap Blanc-Nez te bezoeken met z’n mooie rotsen en stranden. Het weer was echter te slecht. We passeerden hier en daar zelfs een weg die door het water werd overstroomd.

Misschien dat we morgenochtend nog even kunnen genieten van het mooie uitzicht (bij helder weer tot aan Dover). Voor nu weer even lekker knus aan ons kleine huisje op wielen wennen. We staan vannacht op een camperplaats bij Wissant (net onder Calais). Het is hier vrij druk. Waarschijnlijk is het voor veel camperaars die hier staan de laatste overnachtingsplek voor ze oversteken naar Engeland.

Voor de volgers die het leuk vinden… op ons Instagram account plaatsen we zo nu en dan een kort filmpje van mooie plekjes die voorbij komen tijdens onze reis: http://www.instagram.com/camper_op_pad

Tijdens onze vorige grote reis naar Turkije hebben we een poging gewaagd om elke week via YouTube een gefilmd verslag te maken. We zijn hier echter mee gestopt. Het kost ons teveel tijd. Die tijd stoppen we liever in onze reis.

27 gedachten over “We zijn weer op pad!

  1. Goede reis gewenst. Ik volg en lees het met plezier. Misschien kan ik hier ook mijn voordeel mee doen op een ander jaar! Nog bedankt voor het kaartje met campings van Turkije. Dat ben ik nu aan het uitzoeken voor volgend jaar. Groeten, Arja Donkersloot

  2. Ik ga jullie weer met plezier volgen en snap heel goed dat de wekelijkse filmpjes niet meer komen! Hele goede reis en verblijf in het zuiden. Heb het goed samen.

  3. Mooi dat het toch allemaal gelukt is. En voor het verdere herstel beterschap gewenst en een heel goede fijne, interessante reis gewenst. We volgen jullie met belangstelling.

  4. Dat hoesten heb ik even van jullie overgenomen. Ik heb geen keel meer over maar ik ga pas de 20e richting Spanje dus nog even de tijd. Mooie herinneringen aan Wissant. Daar vandaan ben ik gaan lopen naar Santiago de Compostela.
    Ik wens jullie een mooie reis naar het zuiden.
    Warme groet en een glimlach,
    Harry

Geef een reactie