Delft – Zoetermeer – Pont-á-Mousson

26 april 2023 – ⛅️ 14° C.

We hebben besloten om naar Frankrijk af te reizen. Na drie weken Nederland met kou, regen en veel wind lijkt de Elzas ons een mooi gebied om wat rond te neuzen. Niet te ver weg want op 12 mei moeten in Delft terug zijn. In Corona-tijd waren we al eerder in de Elzas. Het was toen de enige regio waar we mochten reizen gelet op de regels die toen nog golden.

Pont-á-Mousson

Omdat we hier al eerder zijn geweest (zie onze blog Elzas 2020), zullen we ons blog de komende drie weken enigszins afslanken tot een soort van foto-blog. Alleen heel bijzondere plekken gaan we wat uitgebreider beschrijven.

Markthal Pont-á-Mousson

De camperplaatsen waar we staan, kun je weer vinden op onze Polarsteps site

Centrale plein Pont-á-Mousson

Verder is het misschien leuk om te weten dat we onze reizen uit 2018 en 2019 nu ook hebben toegevoegd aan deze website. Kijk hiervoor onder Blogs: Noorwegen 2018, Wenen 2019 en Griekenland 2019. De voormalige website met reisverslagen wordt binnenkort opgeheven.

Uitzicht vanaf onze camperplaats

De twee dagen dat we thuis waren, zijn bovendien gebruikt om mijn brevet als Drone piloot te halen. Hierdoor kan ik voortaan ook mijn nieuwe drone gaan gebruiken. De filmpjes kun je zien op http://www.instagram.com/camper_op_pad

Franse tulpen in de straat

Onze eerste stop is Pont-á-Mousson. Mooie camperplaats aan de Moezel. Het is altijd druk op deze camperplaats. Niet duur, niet te ver van de snelweg en ongeveer 5 uur rijden van Nederland. Prima tussenstop op weg naar het Zuiden (of terug). Het dorp kent een mooi plein omgeven met arcades. Het papier-maché museum (PAM) is de moeite waard om te bezoeken.

Delft – Pont-á-Mousson

9 gedachten over “Delft – Zoetermeer – Pont-á-Mousson

  1. Hallo Jan en Agnes, Wij volgen jullie met veel plezier vanaf jullie ontmoeting met Miran en Peter in Turkije. Vandaag heb ik bij jullie een volgverzoek ingediend voor Polarsteps. Graag zou ik willen weten welke software gebruikt is voor het tonen van de gereden route naar Pont a Mousson in Polarsteps. Geweldig is dat! Met vriendelijke groet, Frits en Willy van Zanten

  2. Zo dan nu gassen! Prik erin en gaan. Ben weer benieuwd naar de verhalen en de mooie foto’s. Goeie reis en hopelijk mooi weer. 😘👍🏼😎😎

  3. Ik heb geen Instagram of Facebook en ben ook niet van plan dat te nemen. Kan ik de filmpjes dan niet bekijken? Groeten Rikje

Geef een reactie