Reisplannen

Weer thuis uit de Elzas

Inmiddels zijn we al weer ruim een week thuis. Onze reis in de Elzas hebben we vrij abrupt afgebroken omdat we allebei ziek werden. Het bleek achteraf geen gewone griep maar corona. Op 8 mei zijn we in één dag teruggereden naar ons huis in Delft.

Om de Oostzee

Onze volgende reis staat gepland van 5 juni t/m eind augustus. We gaan proberen om in drie maanden een “rondje” om de Oostzee te rijden. Onze route loopt via Duitsland (2 á 3 stops) door Polen, Litouwen, Letland en Estland. Hier zijn we van plan om met de boot over te steken naar Helsinki in Finland. We reizen dan via Finland, Zweden, Denemarken en Duitsland weer naar Nederland. De exacte route zal o.a. door weersomstandigheden worden bepaald. We hopen in ieder geval op droog weer. We nemen de fietsen mee en gaan proberen er weer een mooie reis van te maken. Wil je ons volgen? Abonneer je dan op onze blog. Je krijgt dan elke woensdag en zaterdag een email met onze belevenissen.

Polarsteps

Vanaf 5 juni 2023 kun je op Polarsteps de route volgen die we rijden. Elke dag vermelden we waar we overnachten (inclusief sitecodes). Ook op Polarsteps kun je je abonneren. Geef aan dat je ons wilt volgen via: https://www.polarsteps.com/JanJaarsma/7280661-om-de-oostzee

Fotoboek Spanje 2022

Onze camperreis naar Spanje is al weer even geleden. In november en december 2022 maakten we een camperreis naar Spanje. Van elke reis maken we een fotoboek met het reisverslag (dat kunnen jullie ook lezen op deze website). We delen hier ook het fotoboek: Klik hier om het fotoboek online te bekijken

Travelboast

In één van de laatste blogs heb ik toegezegd om een Nederlandse handleiding voor Travelboast te schrijven. Je vindt de handleiding op onze webpagina onder Tips: https://camperoppad.com/nederlandse-handleiding-app-travelboast

Natuurlijk zijn er op YouTube ook allerlei demo-filmpjes te vinden hoe je deze app kunt gebruiken. Gewoon proberen! Het is niet moeilijk. Veel plezier!

12 gedachten over “Reisplannen

  1. Wat een prachtige reis gaan jullie maken! Ik kijk er naar uit om met jullie “mee te reizen”. Zijn jullie weer helemaal hersteld?

    Lieve groetjes van ons beiden,
    GeoKars & GEOrgCACHING
    onderweg als DNF

  2. Het wordt vast een prachtige reis. Wij kijken met veel plezier terug op ons enigszins vergelijkbare rondje Botnische Golf, lente 2017. Misschien interessant om na te lezen op onze website http://www.elenes.nl Wij gaan jullie zeker met plezier volgen. Goede reis

  3. Zal ongetwijfeld een mooie reis worden. Ik heb jaren geleden vanuit Turku Finland met een pontje naar Alland gevaren en vandaar de ferry naar Grislehamm net boven Stockholm. Ik weet niet of deze nog vaart maar het was onzettend mooi want het pontje gaat via div eilandjes. Goede Reis

Geef een reactie