Overzicht Apps

5 januari 2023

Dit keer geen reisverslag maar misschien wel handig voor op reis.

De helft van het jaar zijn wij op reis. We maken daarbij veel gebruik van het internet. Reizen zonder internet is voor ons haast niet meer voor te stellen. Wij zijn beiden in het bezit van een mobiele telefoon en gebruiken voor het reizen en navigeren een groot aantal handige apps. Ook komen er regelmatig nieuwe apps op de markt.

We krijgen vaak vragen hoe we onze reis plannen en we op ideeën komen. Apps spelen daarbij een belangrijke rol. Op een nieuwe pagina van onze website staat nu een opsomming van de apps die wij gebruiken. We hebben niet de illusie dat we volledig zijn maar misschien brengen we jullie (onze volgers) wel op een idee. Als jullie van mening zijn dat er apps zijn die wij echt niet mogen missen, stuur ons dan een mailtje. Wellicht voegen we deze app dan toe aan ons eigen overzicht.

Bij ons overzicht (op alfabetische volgorde) zullen we ook vermelden of de apps zijn te downloaden in de App Store (Apple) of in de Play Store (Android) en indien bekend de prijs. Over het algemeen gebruiken wij gratis apps. In het overzicht staan NIET apps als browsers e,d, We vinden die vanzelfsprekend. Ieder maakt hier zijn eigen keuze.

Je vindt het overzicht hier. Het is de eerste pagina (submenu) in het menu bij “Tips”. (bovenin onze website).

Veel plezier.

Let op! Gratis apps gebruiken, betekent ook dat je accepteert dat je zo nu en dan ongewenste reclamemails ontvangt. Wij nemen dat voor lief of nemen een betaalde versie.

8 gedachten over “Overzicht Apps

  1. Hallo, Ik wil jullie bedanken voor de mooie reisverslagen. Ik ben geïnteresseerd in de apps die jullie gebruiken maar via de link lukt het mij niet. Kunnen jullie de apps doormailen? Alvast bedankt, Hilde

    >

Geef een reactie