Fotoboek Turkije 2022

Van 2 april t/m 19 juni 2022 maakten wij een reis naar Turkije. Bijna drie maanden onderweg. We maakten nog niet eerder zo’n lange reis. Het is ons prima bevallen en we hebben enorm genoten.

Aan het eind van deze reis hebben we al onze volgers beloofd om het fotoboek te delen als het af zou zijn. Het heeft even geduurd maar.. het is af! Bij deze hebben we onze belofte ingelost.

Hieronder twee linken naar de online versie van het fotoalbum. Natuurlijk kun je ook de hele reis teruglezen op onze blogpagina onder het kopje “Roadtrip Turkije 2022” maar misschien vinden jullie het leuk om het fotoalbum te bekijken.

https://www.albelli.nl/onlinefotoboek-bekijken?widgetId=12772de2-840b-44d3-9465-11d9b1b11b3f?utm_campaign=CRM_SML_EML_T34404&utm_medium=E-Mail&utm_source=Service-Mail

Tip: Bekijk het album op een laptop of een pc. Het album heeft een XL – formaat en is op een telefoon niet echt goed te bekijken. Het is een groot album geworden met bijna 120 pagina’s. Houd hier rekening mee.

Tot slot:

Er volgen nog twee fotoboeken. Het fotoboek van onze reis naar Engeland (niet zo groot) en het andere fotoboek is van de reis naar Spanje die we in de maanden november en december hebben gemaakt. Wordt vervolgd!

Houd trouwens onze blogpagina in de gaten! Onze rondreis door Nederland beloofd echt heel leuk te worden. We verklappen nog niets en houden nog even de spanning er in!

Weggeefactie / Verloting:

We verloten onder de nieuwe abonnees van onze webpagina (hier zijn geen kosten aan verbonden) één pakketje Camping Card ACSI 2023 (een CC kortingcard van de ACSI, twee boeken deel 1 en 2, een Minigids 2023 ACSI Klein & Fijn Kamperen en een Mini-Atlas 2023) – zie foto hieronder.

Abonneer je op onze website als volger voor 31 januari 2023 en dan maak je (gratis) kans op bovenstaand pakketje. We zullen de winnaar benaderen via het email-adres waarmee je je hebt geabonneerd.

Groeten,

Jan en Agnes

18 gedachten over “Fotoboek Turkije 2022

  • Dank je wel, Hans. De puzzelstukjes heb ik gedaan met zogenaamde sjablonen. Sjablonen kun je vrij eenvoudig zelf maken door eerst een zwart-wit afbeelding te maken en die als omgekeerde afbeelding op een foto toe te passen

 1. Waaaooowww! Dat is ook mijn droom, met onze camper naar Turkije (moederland). Hopelijk lukt het ons ook. Bedankt voor deze tips en foto’s
  Groetjes Gamze

 2. Wat een mooi boek! Kan de teksten niet lezen maar neem aan dat die van je blog komen!
  Turkije komt nog “hoger” op ons lijstje!
  Prachtige foto’s!

 3. Echt super gaaf gemaakt! Prachtige foto’s natuurlijk, maar dat wisten we al. Maar ook zo mooi gedaan het album. Leuk ook de routekaartjes ertussen. En dan die paar foto’s ertussen die een legpuzzel vormen ofzoiets, echt heel leuk!

  Lieve groet,
  GeoKars

 4. Wat een mooi fotoboek geworden. En een mooie reis. Dit lijkt me ook een keer leuk ,maar is het voor camper niet veel klimmen? Of valt dit mee?

 5. Leuke site , ik heb me aangemeld. Om leuke ideeën en plekjes op te doen. Bedankt dat jullie alles willen delen. Gr John en Monique.

Geef een reactie